Loteria 2015 i Fotos nens i nenes

Benvolgudes famílies i socis del club,

com és tradicional, el C.E. Llinars jugarà enguany el número 77273 del sorteig de Nadal de «Lotería Nacional». Aprofitarem l’avinentesa per a fer unes participacions d’aquests números i ens agradaria demanar a totes les famílies, socis i estaments dels club que ens ajudin a vendre’l.

Cada nen del futbol base rebrà un talonari amb 6 participacions, amb un valor de 5 euros cada una. Cada participació juga 4 euros al número 77273 i té un euro de donació pel club. L’import íntegre de les donacions es destinarà a la compra de material esportiu per al futbol base. El valor total de cada talonari és doncs de 30 Euros.

Els talonaris els entregaran els delegats de cada equip a partir del 17/10. Cada delegat té una llista amb els números de participació que té cada nen i cada talonari ja té el nom del nen que el rebrà. La setmana del 23 de Novembre(límit el dia 26/11) cada delegat recollirà els talonaris amb numeros no venuts i la liquidació corresponent: 30 Euros si s’ha venut sencer (i 5 euros menys per cada número no venut). Si algun talonari resulta danyat o es perd la família responsable haurà de pagar els 30 euros corresponents.

Obviament la venda de participacions és totalment opcional. Però us encoratgem a col.laborar-hi, doncs genera un ingrés extraordinari molt important pel club. Igualment si algun nen o família pensa que en pot vendre més pot demanar un segon talonari.

D’avantmà us agraïm l’ajuda. Tant en la venda de les participacions com en la bona organització del procés de devolució dels talonaris un cop venuts quan arribin les dates per a retornar-los.

Igualment recordar-vos que el proper Dissabte 24/10, JCC Fotografia tornarà a tenir una parada al nostre camp per a vendres les fotos dels nens i les nenes que es van fer el dia de la presentació.
Rebeu un cordial salutació,

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s