Manual d’instruccions Temporada 2016-17

OFICINES, NOUS HORARIS: A partir de Dilluns 05/09 us atendrem a les oficines del club. Dilluns i Dimecres de 18.30 a 20.30. Dimarts, Dijous i Divendres de 17.45 a 19.45.

 

HORARIS I DATES D’INICI D’ENTRENAMENTS 2016-17

Podeu consultar els horaris al següent link: HORARIS 2016-17

Els primers dies d’entrenament seran:
16 d’Agost: Llinars “A” Sènior (1er equip)
23 d’Agost: Llinars “B” Sènior (4a catalana)
29 d’Agost: Juvenil
30 d’Agost: Cadet A, Cadet C i Aleví A
Setmana del 05 de Setembre: Resta d’equips
19 de Setembre: Escoleta

TRÀMITS QUE HA DE FER CADA FAMÍLIA AMB NENS FEDERATS

Per a poder jugar el primer partit de lliga de la FCF serà imprescindible que tots els jugadors hagin efectuat els següents tràmits:

 1. Realitzar la inscripció a http://www.cellinars.com
 2. Efectuar el pagament de 50 Euros d’inscripció al  compte corrent del club al BBVA:  ES72 0182 3650 27 0200020154
 3. Assegurar-se que té la revisió mèdica en vigor i, en cas contrari, fer-la (veure més avall la informació sobre la revisió mèdica)
 4. Efectuar el pagament de la mutualitat al web de la FCF: www.futbol.cat (en breu podreu veure més avall instruccions de com fer-ho)
 5. Fer el primer pagament (125 o 40 Euros segons la modalitat triada) al c/c del club o amb targeta a les oficines del club.
 6. Adquirir la roba esportiva obligatòria a la botiga “Esports Llinars” (veure informació més avall)Aquesta informació és vàlida per a tots els equips del club federats a la FCF: tots excepte el Pre-Benjamí B i l’Escoleta. 

ROBA ESPORTIVA OBLIGATÒRIA 2016-17

A partir del 29/08 tots els jugadors del club han de passar per la botiga “Esports Llinars” per emprovar-se la nova roba esportiva i encarregar les talles correctes.

Es obligatori que tots els jugadors entrenin i assisteixin als partits únicament amb la roba oficial del club. No es obligatori comprar-la si ja es té de temporades passades o si es pot aprofitar de germans o amics més grans. La roba esportiva  obligatòria per aquesta temporada és la següent:

1 – JUGADORS QUE JA ESTAVEN AL CLUB LA TEMPORADA 2016-17:

Els elements nous d’adquisició obligatòria són: “sudadera” amb caputxa de passeig, segona samarreta numerada (també vàlida per entrenar) i peto reversible. Preu total: 28 Euros.

2 – JUGADORS NOUS AL CLUB o PROVINENTS DE L’ESCOLETA:

Samarreta oficial de partit del C.E. Llinars: 25 Euros.

Roba esportiva obligatòria, preu total 68 Euros: “sudadera” amb caputxa de passeig, segona samarreta numerada (també vàlida per entrenar),  peto reversible, samarreta, pantalons i mitgetes vermelles entrenament, pantalons i mitgetes blaves partit, “sudadera” entrenament i bossa entrenament.

3 – JUGADORS DE L’ESCOLETA: 

Els jugadors nous de l’Escoleta han de comprar: samarreta vermella, pantalons vermells, mitges vermelles i sudadera entrenaments. Preu Total: 30 Euros.

Els jugadors que la temporada passada formaven part de l’Escoleta i aquest any hi continuen, NO han de comprar roba nova.

INFORMACIÓ REVISIONS MÈDIQUES

Els jugadors amb equips federats a la FCF han de passar revisió mèdica amb un centre concertat cada dos anys per tal de poder gestionar la mutualitat (imprescindible per tenir fitxa federativa). El club té un acord amb el centre “L´ESPORTIU” de Llinars per efectuar les revisions.
Cal trucar amb urgència al telèfon 93.841.15.90 per concertar cita per a fer la revisió. El preu de la revisió és de 23 Euros. El club subvenciona 2 euros, per tant els jugadors del C.E. Llinars han de pagar 21 Euros.

Al següent link hi trobareu el LLISTAT DE JUGADORS QUE HAN DE PASSAR REVISIÓ MÈDICA

¿ COM PAGAR LA MUTUALITAT ? 

Per entrenar, jugar partits oficials, partits amistosos o realitzar qualsevol activitat federativa des del primer dia de la temporada (1 de juliol) o des de l’inici d’aquestes activitats es obligatori :

-Estar al corrent de pagament de la quota d’inscripció a la FCF i de la Mutualitat federativa i haver passat la revisió mèdica oficial.

 • La Mutualitat de la FCF et garanteix la cobertura de lesions i accidents derivats de la teva activitat federativa (entrenaments, partits, etc. ). Si no estàs al corrent de pagament, no tens cobertura mèdica i per tant no pots realitzar cap activitat federativa (entrenar, jugar, etc.). Recorda que les activitats no federatives o les que no estan autoritzades per la FCF no estan cobertes per la Mutualitat.

– Les teves dades personals al PORTAL DEL FEDERAT han de ser correctes.

 • Complimenta les dades del teu perfil i realitza els tràmits d’inscripció: són la teva responsabilitat, no la del club. Des de l’1 de juliol ja pots realitzar tots el tràmits que et permetran realitzar la teva activitat federativa per la temporada 2016-17 i tenir la cobertura mèdica des del primer dia.
 • Si ja estàs registrat, actualitza el teu perfil al PORTAL DEL FEDERAT (foto actualitzada, DNI, correu electrònic, telèfon, etc.), ja que és el teu currículum esportiu i el teu canal de comunicació directe amb la FCF. Cal disposar d’un correu electrònic únic per cada federat , que no es podrà utilitzar o repetir per registrar cap altre federat. Si ja estàs registrat d’altres temporades i vas assignar o utilitzar el teu correu electrònic per realitzar el registre d’un altre federat ( per exemple germans ) caldrà que actualitzis les vostres dades i assigneu un correu únic per cadascun o el vostre registre d’aquesta temporada no serà vàlid.
 • Si no recordes el teu usuari i/o clau, accedeix a www.futbol.cat i pots recuperar-les clicant l’enllaç “Ha oblidat la seva contrasenya?” i introduir les dades que es requereixen.

– Si t’has de federar per primera vegada, per donar-te d’alta i ser usuari del PORTAL DEL FEDERAT, posa’t en contacte amb el teu club per tal que et proporcioni el full de registre que et vincula amb l’entitat.

 • Accedeix a la “zona de registre” del PORTAL DEL FEDERAT www.futbol.cat
 • Introdueix el teu codi de llicència, el codi de validació i la data de naixement que trobaràs al full de registre.
 • Rebràs un correu electrònic amb un enllaç on clicar per verificar el correu electrònic.
 • Un cop verificat el compte, rebràs un segon correu amb el teu nom d’usuari i la clau d’accés per accedir al PORTAL DEL FEDERATwww.futbol.cat
 • Accedeix al PORTAL DEL FEDERAT i realitza tots els tràmits i pagaments.
 • Consulta el centres oficials on pots passar la revisió mèdica (cal tenir la revisió en vigor per poder fer qualsevol activitat federativa).

Les dades del registre són de caire personal i, a l’igual que succeeix en d’altres serveis (comptes bancaris, inscripció escolar, correus electrònics personals o xarxes socials), la confidencialitat, la validesa de les dades i la seva gestió, recauen únicament en el titular o els seus tutors legals.

La inscripció al PORTAL DEL FEDERAT comporta l’acceptació de les regles i normatives que regeixen les competicions de la FCF i, per tant, aquest registre no es pot realitzar per part de tercers.

El PORTAL DEL FEDERAT és la via oficial de comunicació de la FCF amb vosaltres, els federats. D’aquesta manera, sou els mateixos federats els qui heu de poder accedir als canals de comunicació que us ofereix el Portal, amb les vostres dades de registre i clau confidencials, de la mateixa manera que la resta de dades de contacte que heu de facilitar com a federat (adreça electrònica, telèfon mòbil o l’adreça postal). Aquestes dades han de ser obligatòriament les teves com a federat, mai les del club.

Durant les dues anteriors temporades es va donar el cas que tercers, o els mateixos clubs, feien el registre al Portal dels seus esportistes. Això no serà permès a partir de la propera temporada 2016-17 ja que la normativa en matèria de protecció de dades i de la FCF no ho permeten .

Els clubs que incompleixin aquestes previsions, seran sancionats disciplinàriament pels Comitès de Competició i Disciplina Esportiva de laFCF, sense perjudici de les competències que ostenta en aquesta matèria l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, qui pot imposar sancions de multa de 900 a 600.000 euros, d’acord amb l’article 45 i concordants de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Per què he de fer-ho jo mateix?

 • El portal és la teva identitat federativa, tu has de tenir-ne el control.
 • El portal és el teu currículum esportiu: present, passat i futur. Hi pots trobar i gestionar les teves dades personals i esportives. No el deixis en mans de tercers, és la teva responsabilitat.

Recorda que has de realitzar personalment l’alta o actualització de les teves dades al PORTAL DEL FEDERAT i guardar-ne les claus d’accés.

Les dades* que necessites per realitzar l’alta són:

 1. Nom i cognoms
 2. Fotografia actualitzada
 3. DNI
 4. Correu electrònic
 5. Adreça Postal
 6. Data de naixement
 7. Telèfon de contacte

*dades dels tutors legals en cas d’alta de menors.

PRE-TEMPORADA ESTIU 2016

El club recomana que tots els jugadors fins a la categoria d’infantil practiquin un descans actiu. Que els nens i nenes aprofitin l’estiu per gaudir del bon temps, anar a la platja, nedar, anar en bicicleta fer excursions i practicar tota mena d’esports. Sobretot és el moment ideal per a fer esports diferents i que no tinguin a veure amb el fútbol.

En canvi el club demana als jugadors Cadets, Juvenils i Sènior que segueixin un plà de preparació física durant el període d’estiu que ha preparat el “Valle”, preparador físic del club. Als següent links hi trobareu el programa per a cada categoria:

CADETS: PREPARACIÓ FÍSICA PRE-TEMPORADA

JUVENILS: PREPARACIÓ FÍSICA PRE-TEMPORADA 

SÈNIORS: PREPARACIÓ FÍSICA PRE-TEMPORADA

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s