Presentació 2016-17 i Fotografies

Us recordem que demà Dissabte 04/11, efectuarem la presentació de la temporada 2016-17.

És importants que nens i entrenadors estiguin al camp dissabte a les 16.30 . Cal que els nens vinguin canviats amb l’equipació oficial de partits: samarreta del club, pantalons i mitges blaves i (qui la tingui) dessuadora blava.

La presentació començarà puntualment a les 17.30. En cas de pluja es traslladaria la presentació al pavelló poliesportiu de Llinars.

Duran la presentació el fotògraf habitual JCC Fotografia, disposarà d’una parada on posarà a la venda les fotografies dels nens que s’han anat fent.

Informar-vos també que les fotografies que s’han fet aquesta setmana són per un àlbum col.leccionable dels equips del club que s’està preparant amb motiu del centenari. Important tenir en compte:
– Les famílies que no volgueu que els vostres fills surtin a l’àlbum cal que ho notifiqueu a secretaria la setmana vinent.
– Els nens que no han entrenat aquesta setmana pot ser que no tinguin la fotografia feta. Hi ha 22 nens que no la tenen. Si us plau aviseu-nos i mirarem la manera de fer-la i enviar-la a l’empresa editora.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s