Mundial de Futbol Base 2017 i Loteria de Nadal del club

dsc_0031

Tenim el plaer d’informar-vos que el C.E. LLINARS ha estat convidat oficialment a participar al Mundial de Futbol Base Plomelin que es disputarà a França del 25 al 28 de Maig del 2017. Es tracta de la 32.Edició del torneig internacional no comercial més prestigiós a nivell Europeu. És un gran orgull que el nostre club hagi estat seleccionat.

Hi participen nens nascuts als anys 2004 i 2005 (Infantil de 1.any i Aleví de 2.any). Per tant convoquem a tots els pares i mares de nens d’aquesta edat a una reunió informativa que tindrà lloc el proper Dimecres 30 de Novembre a les 19 Hores al Local Social del nostre club.

Preguem la vostra assistència doncs es tracta d’una oportunitat única per als vostres fills.

Loteria club

Aquesta setmana els delegats dels nostres equips estan repartint les participacions de loteria del nostre club. Es tracta de vendre només 6 números per cada jugador. Des de la Junta Directiva volem recordar-vos la importància d’aquesta col.laboració. L’any passat es van recaptar prop de 1400 Euros que es van destinar íntegrament a la compra de material esportiu per als nens i nenes del club. Moltes gràcies a tothom !

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s