Comitè ètic del C.E. Llinars

Ens agradaria informar-vos de la posada en marxa del Comitè ètic del Centre d’Esports Llinars. Està format pels capitans dels equips amateurs (masculins i femení), de l’equip juvenil, un delegat, els coordinadors esportius i un membre de la Junta Directiva de l’Àrea Social. El Comitè vetllarà pel compliment del codi ètic del club basat en el respecte als companys, als altres equips, als àrbitres i, en general, a qualsevol participant de la pràctica esportiva.
L’àmbit d’actuació i intervenció és amb els pares, els tècnics, els delegats, els directius i/o els esportistes. Tot el que passa als entrenaments, al vestidor o al terreny de joc, és una excusa extraordinària per la formació dels nostres jugadors. En aquest sentit el Comitè Ètic és un òrgan de reflexió, diàleg, debat, anàlisi i, en suma, instrument d’orientació, tant per l’èquip tècnic, com per les famílies, de manera que adoptarà les dedisions oportunes per a que la tasca educativa/esportiva es desenvolupi plenament.

Al següent document de treball hi trobareu una informació més detallada: COMITÈ ÈTIC DEL C.E. LLINARS 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s