Sorteig grups Mundial de Plomelin 2017

El dia 03 de Març es va efectuar el sorteig dels grups del Mundial de Plomelin 2017 on assistirà un equip de Infantils i Alevins representant al nostre club. El C.E. Llinars jugarà i s’allotjarà a la seu de Plogastel-Saint Germain, un bonic poble de 1700 habitants.
Ens enfrontarem a la primera frase a un equip rus, una selecció de la Guayana (Carib), un equip d’Argèlia i varis equips de categoria regional, provincial i comarcal francesos. Entre ells hi destaca especialment el Saint Etienne, mític equip francès on va jugar Michel Platini. Conegut com a ASSE, és l’actual sisè classificat de la Ligue 1 i ha guanyat 10 vegades la Lliga francesa i sis la Copa.
A continuació podeu veure els diferents grups del torneig masculí:

mondial

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s