Comença la temporada ! Informacions MOLT importants !

Després d’unes merescudes vacances, ja toca començar la temporada 2017-18 ! El nostre equip absolut ha debuta a la Lliga aquest cap de setmana. Igual que els nostres veterans. I demà dillluns comencen els entrenaments de Futbol Base !

INICI ENTRENAMENTS: Dilluns 4 o Dimarts 5 comencen tots els grups de competició i promeses, excepte l’Escoleta de Futbol comença el Dimecres 13 de Setembre. Tingueu en compte que, degut a la festa major de Llinars Dijous 7 i Divendres 8 són festius i no hi ha entrenaments. Per tenir dret a entrenar cal estar al dia dels pagaments, haver fet la inscripció on-line i tenir la mutualitat gestionada.

Podeu consultar tots els horaris i resta d’informacions relatives a la inscripció al següent link: HORARIS I INSCRIPCIÓ C.E. LLINARS

OBRES AL CAMP: Com sabeu aquest estiu l’ajuntament ha fet importants obres de millora a l’accés a graderia i ens ha construït dos vestidors nous. Es preveu que les obres acabin aquesta setmana però fins que no estiguin tindrem un accés limitat a vestidors. Per aquest motiu, i de forma excepcional, només aquesta primera setmana els nens poden venir canviats des de casa i no és obligatori dutxar-se després d’entrenar. De totes maneres hi haurà varis vestidors disponibles per qui en necessiti fer ús.  

MUTUALITAT I LLICÈNCIES: Aquest any la FCF ha canviat el sistema de signatura de les llicències. Un cop heu pagat la mutualitat és imprescindible que torneu entrar a la web futbol.cat i seguiu les instruccions per a signar on-line la llicència. Es tracta d’un pas nou d’aquesta temporada.
Recordeu que tenir la mutualitat pagada és la única manera de tenir cobertura mèdica en cas de lesió. És per tant imprescindible tant per gestionar la fitxa com per poder entrenar amb el C.E. LLINARS:
 Els futbolistes d’Escoleta, Pre-Benjamí C/D i Promeses NO han de fer aquesta gestió.

ROBA I SAMARRETES: Recordeu que la roba d’entrenament i partits és obligatòria. La podeu trobar a la botiga d’Esports Llinars. No espereu a darrera hora !

CARTA DE COMPROMÍS: Cada un dels jugadors rebrà en les properes setmanes una carta amb uns compromisos mutus jugador-club que cal retornar signada. Així mateix us farem arribar un calendari anual amb totes les activitats del club, tan competitives com socials. 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s