Presentació i samarreta 17-18

Benvolgudes famílies i socis,

el proper dissabte 21 d’Octubre tindrà lloc al nostre camp la presentació de la temporada 2017-18. Tots els jugadors del club i les seves famílies hi esteu convidats. El programa és el següent:

15.30 – Presentació al camp i trobada amb els entrenadors.
16.00 – Inici de la presentació dels nostres equips 2017-18
17.00 – Partits de Bubble Football oberts a tothom !
18.00 – Xocolata i coca
19.00 – Partit del nostre primer equip C.E. Llinars vs C.At. Vallès.

Vestimenta: Tots els nens han de venir canviats de casa amb la roba NOVA de partits: pantalons i mitges vermelles, i samarreta oficial temporada 2017-18. Els jugadors que no competeixen (Promeses i Escoleta) han de portar la samarreta vermella dels entrenaments. És importat portar botes de futbol per a les fotografies.
Fotografies: El fotògraf habitual del club farà fotos de tots els equips i tots els nens que estiguin degudament inscrits. Els que no ho estiguin no podran sortir a les fotografies al no haver autoritzat la cessió dels drets d’imatges. Les fotografies es vendran les properes setmanes.

SAMARRETA OFICIAL C.E. LLINARS 2017-18

A partir d’avui 18 d’Octubre ja estan disponibles les noves samarretes. Les samarretes s’estrenaran a la presentació, per tant aquest cap de setmana es jugarà encara amb les antigues. A partir del 28-29 d’Octubre NO es podrà jugar amb la samarreta antiga.
El procediment per recollir la samarreta és el següent:
– Nens amb la samarreta subvencionada (*) la rebran dels seus entrenadors.
– Nens que l’han de comprar, la tenen disponibles a “Esports Llinars” a partir d’avui. El preu és de 20 Euros.

A tenir en compte:
(*) SUBVENCIÓ SAMARRETA OFICIAL 2017-19: Tots els jugadors (federats o CEVO), amb plaça reservada, que efectuïn la inscripció i el pagament dels 50 Euros abans del 16/06 tindran subvencionada la nova samarreta oficial per als partits. Per a recollir-la serà imprescindible haver efectuat a temps el segon pagament dels 85 euros.
– Les samarretes porten número però no nom. Posar o no el nom a l’esquena és una decisió d’equip. Per tant si un equip per majoria decideix portar nom, el portaran tots els nens i si es decideix que no, no en portarà cap. El marcatge del nom és a càrrec de les famílies dels equips de les famílies que ho vulguin fer.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s