Entrades gratuïtes partit Barça

La Penya Barcelonista de Llinars ens ofereix 10 entrades per assistir el proper Dimecres 29/11 a les 19.30 hores al partit de Copa que enfrontarà, al Camp Nou, el F.C. Barcelona amb el Real Murcia. L’autocar sortirà de Llinars a les 17 hores. Es tracta d’una iniciativa solidària, l’entrada és gratuïta a canvi d’aliments (llaunes de conserva, oli en ampolles de plàstic o papilles).

Tots aquells futbolistes i entrenadors del club interessats a assistir-hi han d’enviar un e-mail a info@cellinars.com o avisar en persona a l’oficina abans de dilluns 27/11 a les 19.00 hores. En total hi haurà dues places per entrenadors i vuit per jugadors del club. Si hi ha més persones interessades que entrades disponibles es procedirà a un sorteig públic a les oficines el mateix dilluns 27/11 a les 19.30.
Per a la realització de l’activitat és imprescindible que dos entrenadors adults s’inscriguin a acompanyar els nens i que tots aquells futbolistes assistents portin la dessuadora blava oficial del C.E. Llinars.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s