Informacions Temporada 2018-19

LINK AL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ ON-LINE

PRESENTACIÓ TEMPORADA 2018-19 (PDF)

HORARIS D’ENTRENAMENTS 2018-19

 

Horaris_18_19

Per poder entrenar i jugar amb el C.E. Llinars és imprescindible estar al dia de les Quotes d’Entrenament, comprar la roba esportiva obligatòria i haver gestionat la fitxa federativa de la FCF (només grups de Competició).  

QUOTES D’ENTRENAMENTS 2018-19

Horaris_18_19_3

Competició: Inscripció 60 Euros (fins al 28/06) o bé 100 Euros a partir del 29/06. Una primera quota de 95 Euros (abans del 10/09). I 8 quotes de 30 euros cada mes entre Octubre i Maig a pagar abans del dia 10 de cada mes.
Promeses: Inscripció 35 Euros (fins al 28/06) o bé 60 Euros a partir del 29/06. Una primera quota de 60 Euros (abans del 10/09). I 8 quotes de 25 euros cada mes entre Octubre i Maig a pagar abans del dia 10 de cada mes.
(*) Si un jugador Promeses passa a competir a les lligues (FCF o CEVO) haurà de pagar la diferència amb els grups de competició (100 Euros). Però en el cas de lligues CEVO no haurà de pagar mutualitat.
Escoleta: Inscripció 35 Euros. Una primera quota de 40 Euros (abans del 10/09). I 8 quotes de 15 euros cada mes entre Octubre i Maig a pagar abans del dia 10 de cada mes.

Germans: Primer germà 30% de descompte, del segon en endavant 50% de descompte, sempre en la tarifa més baixa.

– Tots els imports pagats al club són NO REEMBORSABLES sota cap concepte.
– Les quotes mensuals són obligatòries independentment de si un jugador pot o no jugar. – Els imports pagats en baixes de llarga durada (més de 2 mesos) es descomptaran la temporada següent.
– Tot jugador que no estigui al dia de pagaments perdrà al dret a l’entrenament i als partits i es retirarà la llicència federativa.

Es pot fer el pagament amb targeta de crèdit / dèbit a la oficina del club. O per transferència al c/c del C.E. Llinars indicant com a concepte Nom i equip del jugador: BBVA: ES72 0182 3650 27 0200020154

MUTUALITAT I REVISIÓ MÈDICA 2018-19

Tots aquells jugadors que competeixin a la FCF han de gestionar la seva mutualitat i afiliació federativa directament amb la FCF mitjançant la web futbol.cat. El club no podrà gestionar cap fitxa fins que la Mutualitat no estigui gestionada. És imprescindible que tots els jugadors gestionin la mutualitat durant el més de Juliol. Cap jugador podrà començar a entrenar sense mutualitat el dia 03/09.

REVISIÓ MÈDICA:

Per a poder gestionar la mutualitat és imprescindible que cada futbolista tingui el reconeixement mèdic en vigor.  El reconeixement mèdic té una vigència de 2 anys. Al portal del federat hi trobareu informació. Els jugadors que s’inscriguin per primera vegada a la FCF, han de passar-la. Si no teniu clar si està vigent o teniu qualsevol dubte respecte la mutualitat us podeu posar en contacte amb secretaria , horari de dilluns a divendres de 17-19h al telèfon 938413234 o al correu info@cellinars.com. Últim dia el 13 de Juliol.

El CE Llinars té un descompte acordat amb l´Esportiu de Llinars per realitzar la revisió mèdica per 21 euros i es regalarà al jugador 2 entrades a l´esportiu. Cal demanar hora amb antelació al telèfon: 938 41 15 90

MOLT IMPORTANT: Com a novetat per la temporada 2018-19, la FCF no permetrà certificats «provisionals» per tant és imprescindible la revisió efectiva en temps i forma.

(*) Els jugadors que competeixen al CEVO (Pre-Benj. C i Promeses) no necessiten revisió mèdica i la gestió de fitxa l’efectua directament el club. Els jugadors que no competeixen (Promeses i Escoleta) no han de passar-la i no tenen mutualitat esportiva.

ROBA ESPORTIVA OBLIGATÒRIA 2018-19

La roba esportiva obligatòria té una vigència mínima de 2 anys excepte la samarreta oficial que es canviarà la temporada 2019-20. Els jugadors que competeixen han de comprar de forma obligatòria tot el pack de partits i d’entrenament.
Els jugadors Promeses i Escoleta només han de comprar el pack d’entrenament. La roba està a la venda de forma exclusiva a ESPORTS LLINARS.

pack 2018_entrenamentpack 2018_partits

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s