Loteria C.E. Llinars

Com és tradicional el C.E. Llinars jugarà el número 77273 al sorteig extraordinari de Nadal de la loteria del proper dia 22 de Desembre. Com cada any hem preparat uns talonaris amb 6 números a un preu de 5 euros cada (4 euros de participació i 1 euro de donatiu al club). Per tant el preu total és de 30 euros per talonari.
Els representats de mares i pares entregaran un talonari per nen als pares i mares  de l’equip per a vendre’l. No es obligatori però us demanem la vostra col·laboració atès que aquesta partida és una gran ajuda per a complementar els ingressos del club. Moltes gràcies a tothom !!!

WhatsApp Image 2018-11-13 at 22.40.03

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s