Recollida solidària de botes de futbol

Des del grup de mares i pares responsables d’equips sorgeix una iniciativa per tal de re-utilitzar botes de futbol. Es tracta que les famílies que teniu botes que ja no feu servir les podeu cedir a altres famílies. El funcionament és el següent: 

Famílies amb botes de futbol sobrants: Podeu entregar les botes que voleu cedir els Dimecres de 5 a 6 de la tarda a les oficines del club. Simplement passeu per oficines dins aquest horari i les deixeu.

Famílies que vulguin reutilitzar botes:  Comuniqueu en persona a secretaria ( o per email al info@cellinars.com ) quina talla de botes necessiteu. Un cop en tinguem de disponibles de la vostra talla us ho farem saber i les podreu recollir. L’entrega serà també a les oficines els Dimecres de 5 a 6 de la tarda.

Moltes gràcies a tothom per la seva col·laboració !

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s