Informacions importants camp

ACCESSOS CAMP DIES DE PARTIT: A partir d’aquest cap de setmana no es podrà accedir, els dies de partit, a la part de darrera de les banquetes. A aquests efectes hi haurà una valla i la porta que dona al parking gran romandrà tancada. Es podrà accedir al camp per la porta principal i per la porta de la cantonada inferior (tocant a la biblioteca).

PROHIBICIÓ DE FUMAR: Us recordem que està estrictament prohibit fumar als recintes esportius. No es pot fumar ni a les grades, ni a les zones d’accessos als vestidors, ni a cap part del camp. Preguem que ens ajudeu a acomplir la normativa.  

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s