Samarreta nova de partits GRATIS pels 100 primers inscrits !

A partir del dia 10/06 les inscripcions per a la propera temporada estan obertes a nous futbolistes. Les places per cada categoria estan limitades i no se n’acceptarà més un cop s’arribi als límits. Dins el possible anirem actualitzant el número de places que quedin disponibles a la web. Però compte a esperar a darrera hora !

Les inscripcions es poden fer ONLINE al següent link:

FORMULARI INSCRIPCIONS ON-LINE TEMP. 2019-20

Cap inscripció es considerarà vàlida si no va acompanyada del pagament de la quota de inscripció. El preu fins al 27/06 són 60 Euros per a jugadors que competeixin i 35 Euros per Escoleta i Promeses. El pagament pot fer-se en targeta a la oficina o per transferència al NOU compte corrent del club a CAIXABANK:

LA CAIXA ES60 2100 0126 1402 0060 8978

La temporada 2019-20 estrenarem la NOVA SAMARRETA OFICIAL de partits. Al fer la inscripció cal que indiqueu la talla que voleu. Les samarretes estaran disponibles a ESPORTS LLINARS per als primers partits oficials de la Temporada 2019-20. La resta d’equipació és la mateixa que per a la temporada actual 2018-19.

El preu de la nova samarreta és de 20 Euros. Però ELS PRIMERS 100 FUTBOLISTES A FORMALITZAR ON-LINE LA INSCRIPCIÓ LA TINDRAN GRATIS !!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s