Elecció delegats d’equips

Benvolgudes famílies,

Ara que la pre-temporada ja està en marxa i abans que comencem la competició oficial arriba el moment que cada equip ha de triar el seu delegat de pares i mares. El delegat o delegada és la persona que s’encarrega de facilitar el flux d’informació en ambdós sentits entre les famílies del futbol base i la Direcció Esportiva i la Junta Directiva del Club.

Els delegats i delegades constitueixen l’AMPE (Associació de Mares i Pares d’Esportistes) que es reuneix cada dos mesos de forma ordinària per intercanviar informació amb la Junta i col·laborar en la organització dels actes socials que es fan al club.

Ens agradaria demanar que els pares i mares de cada equip aprofitin els partits d’aquest cap d’aquest cap de setmana (5 i 6 d’octubre) per escollir el seu delegat i un suplent. Un cop escollit el delegat i el suplent hauran de comunicar els seus noms, telèfons i emails de contacte a la secretaria del club, en persona durant les hores d’oficina o bé per e-mail a info@cellinars.com

Un cop la secretaria tingui el llistat de delegats de tots els equips es convocarà la primera reunió de l’AMPE de la temporada 2019-20.

Moltes gràcies a tothom per la seva col·laboració.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s