Nou uniforme d’hivern

Benvolgudes famílies;

Un dels valors que volem transmetre com a Junta Directiva, és la pertinença i sentiment de Club. Per aquest motiu, creiem que la imatge dels nostres jugadors i jugadores quan arriben al terreny de joc és molt important. Necessitem la vostra col·laboració i implicació per tal que, els dies de partit, tots els nois i noies vinguin amb el xandall del Club, i la dessuadora en cas necessari, des de casa. L’equipació del partit haurà d’anar sempre a la motxilla per tal de poder-se canviar dins el vestuari.

D’altra banda, aprofitem per a recordar-vos que és obligatori jugar tots els partits amb la equipació de la temporada 2019/2020.

Enguany, el Club ha arribat a un acord amb diferents sponsors per tal d’incorporar una parca a l’equipació, com a  part del uniforme d’hivern. Ja podeu passar per Secretaria a reservar i pagar la vostra parca abans del 25 de novembre. El preu unitari per als jugadors i jugadores del CE Llinars és de 15€ (preu esponsoritzat) . En el moment d’efectuar la reserva, podreu triar la vostra talla, el pagament haurà de realitzar-se per avançat. Posem a la vostra disposició l’opció de compra de la parca, amb el nom CE Llinars i sense logos, per a familiars a un preu unitari de 40€.

Aprofitem per a informar-vos que en el darrer Consell Esportiu celebrat el passat 14 d’octubre, es va acordar que durant l’any jugarem diferents partits amb la segona equipació. 

Si us plau,  preneu nota que per a les següents jornades els partits celebrats a Llinars es jugaran amb la segona equipació:

14 i 15 de desembre

21 i 22 de desembre

Gràcies per la vostra atenció i col·laboració.

Cordialment,

Junta Directiva CE Llinars

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s