Benvinguda

Benvinguts al Centre d’Esports Llinars ! Benvinguts a un club centenari que treballa dia rere dia en la promoció de la pràctica del futbol i en la formació d’esportistes. Benvinguts a una de les entitats més antigues, nombroses i arrelades de Llinars. Benvinguts a un club compromès, més enllà del futbol, amb la societat que ens envolta i amb afany de promocionar comportaments ètics i responsables. Benvinguts al nostre club. Benvinguts al vostre club.

UN PROJECTE ESPORTIU RENOVAT
Al Centre d’Esports Llinars hi trobareu un dels projectes esportius més treballats i engrescadors de tota la comarca. El nou projecte esportiu del club es basa en una metodologia pròpia rigorosa fonamentada en quatre pilars:
– Una direcció esportiva que acumula més de 65 anys d’experiència en la formació d’esportistes.
– Un aprenentatge basat en una programació de continguts per etapes i dividida en micro-cicles que ajudin a planificar la vida esportiva del jugador.
– Una formació contínua dels nostres tècnics ja que ells són les persones amb major incidència en sobre els nostres esportistes.
– Una formació dels esportistes on ells són els protagonistes del seu aprenentatge, aprofitant l’error com una oportunitat per aprendre i l’encert com una oportunitat per créixer.

UN PROJECTE SOCIAL COMPROMÈS
Al Centre d’Esports Llinars volem pensar que la nostra responsabilitat va molt més enllà de marcar gols, de guanyar partits i de pujar categories. Entenem la competició com una part més en la formació integral dels nens i les nenes. Entenem l’esport com una oportunitat única per aprendre a compartir, a fer grup, a guanyar, a perdre. En definitiva el futbol ens permet posar el nostre gra de sorra per tal d’ajudar a créixer
millors persones. Iniciatives úniques a la comarca com la bossa solidària, el compromís, la formació contínua dels entrenadors, el comitè ètic, etc. són només la part més visible del nostre projecte social. Volem competir, volem guanyar partits, però volem fer-ho sense deixar de ser un club social, que participa en el teixit associatiu del poble i de la comarca i que està obert a tots i a totes, sense cap mena de distincions. I és que un cop ens posem les botes i la samarreta tots som iguals, tots som un equip, tots som
el Centre d’Esports Llinars.

EL NOSTRE EQUIP DE DIRECCIÓ ESPORTIVA

DIRECTOR METODOLÒGIC: Manuel Rivas Vicario. Tècnic aux. Electrònic industrial, Entrenador Nivell 2 en Futbol Sala i Futbol (FCF) al CAR de Sant Cugat, Entrenador Nacional de Futbol (Nivell 3) per la RFEF, Director Metodològic per Kimetsport. Experiència com a entrenador de futbol sala i futbol des de 1993 i com a coordinador esportiu durant els anys 2012 i 2015. Responsable de Metodologia els últims 3 anys.
RESPONSABLE PREP. FÍSICA: José Sanchez Vallecillos. Llicenciat en INEFC (Universitat de Barcelona), 2on Nivell en Futbol (Federació Catalana de Futbol), Experiència en coordinació i entrenador de futbol i altres esports d’equip. Tècnic especialista en esports des de 1989.
COORDINADOR DE F-11: Jorge Fabián. Titulat en AAFE ( animacio activitats físico-esportives. Entrenador Nivell 2 en Futbol Sala i Futbol (FCF) al CAR de Sant Cugat.
Experiència en coordinació de fútbol base. Experiència com entrenador a diferents categories de fútbol base i primers equips.
COORDINADOR DE F-7: Marc Garrido Lucero. Magisteri en educació física. Grau en ciències de l’activitat física i l’esport. Màster professorat d’educació secundària obligatòria i cicles formatius especialitat d’educació física. Entrenador 1r nivell en futbol. Mestre d’educació física escola Ginebró. Experiència coordinació futbol base i entrenador futbol base diferents categories.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s