Noticies

Llinars del Vallès, 24 de juliol de 2020

Benvolgudes famílies;

Després de valorar els entrenaments de la setmana passada entre Coordinació i Direcció Esportiva, veiem que hem assolit els nostres objectius. Per un costat, hem reprès el contacte amb els jugadors i jugadores així com amb les famílies, i per l’altre hem pogut constatar el compromís i nivell actual dels qui varen venir als entrenaments. No obstant, degut a la situació actual de rebrots amb la COVID-19, el sentit comú ens obliga a aturar els entrenaments fins a nou avís. La nostra prioritat segueix sent la seguretat dels nostres jugadors i jugadores així com de tot l’equip tècnic.

D’altra banda, aprofitem per a comentar-vos que durant els propers dies, el Club es posarà en contacte amb vosaltres via telefònica per tal de formalitzar les inscripcions. Us recordem alguns dels aspectes més importants:

 

Mantenim Quotes per a la temporada 2020-2021:

 

 

Llinars del Vallès, 10 de juliol de 2020

Benvolgudes famílies;

Desitgem que tots i totes esteu bé!

Ens plau comunicar-vos que finalment podem reprendre els entrenaments, les dates seran del 13 de Juliol al 31 d’agost. Tenim moltes ganes de tornar-vos a veure pel camp, així que si teniu algun amic, veí o familiar a qui li agradi el futbol, també podrà venir a passar una bona estona i a divertir-se jugant a futbol.

Com sabeu, l’actual situació ens obliga a ser molt curosos i a respectar uns estrictes protocols de seguretat i sanitat per el bé de tots. Per tal de poder desenvolupar aquests entrenaments serà imprescindible dur a terme les següents mesures:

Subcategories

Pàgina 1 de 4