Comunicat mesures situació actual COVID-19

Benvolgudes famílies;

En primer lloc, desitgem que tants els vostres fills/es com vosaltres estigueu tots bé.

Com sabeu, degut a la conjuntura actual provocada pel COVID-19 s’estan duent a terme moltes mesures, algunes d’elles molt excepcionals.

Des del CE Llinars, vist com està evolucionant tot plegat, no podem garantir que puguem seguir amb els entrenaments i per tant tampoc sabem si podrem acabar la temporada. En aquest sentit, volem comunicar-vos que la Junta Directiva hem pres la decisió de no cobrar les quotes d’abril i maig. En cas de poder reprendre els entrenaments, tampoc les cobraríem. No obstant, si alguna família vol efectuar el pagament d’aquestes quotes de manera voluntària, aquests ingressos es destinaran a farmacioles i material esportiu.

D’altra banda, tal i com hem avançat al nostre perfil d’Instagram, informar-vos el Casal de Setmana Santa s’ha cancel·lat, doncs l’Estat d’Alarma s’ha allargat de moment fins al 11 d’abril.

Volem també aprofitar per animar als nostres jugadors/es i omplir el nostre Instagram amb les seves fotos o vídeos vestits amb l’equipació oficial de partits, també ens poden enviar els seus dibuixos del nostre escut, o qualsevol altre challenge que vulguin realitzar. Ens ho podreu fer arribar a través dels vostres delegats AMPE o bé per privat mitjançant el nostre perfil d’Instagram (@cellinars).

Finalment, volem traslladar-vos tot el nostre suport davant aquesta complicada situació i animar-vos a tots/es a seguir les indicacions de les autoritats i ser responsables amb el confinament recomanat; entre tots ho aconseguirem!

Restem la vostra disposició per a qualsevol aclariment o consulta mitjançant els canals habituals.

Cuideu-vos molt, esperem veure-us a tots/es molt aviat!

Salutacions Cordials,

Junta Directiva i Àrea de Rendiment Esportiu