Quotes

Benvolgudes famílies;

Després de valorar la situació actual, finalment per aquesta temporada 2020-2021 les quotes queden establertes com es mostra seguidament, amb l'incís que les setmanes que no s'hagin pogut entrenar seran comptabilitzades i s'ampliarà la temporada  d'entrenaments. En cas que no sigui possible, es farà una regularització de quotes a final de temporada.

 

Quotes temporada 2020-2021

 

 

Descomptes especials:

Quota competició masculí anual 395 € amb inscripció reduïda:

Pagament fraccionat en 2 quotes: 380€ anuals (2 pagaments de 190€, setembre i febrer)

Pagament únic en 1 sola quota: 360€ anuals

*Consultar fraccionaments en 1 ó 2 quotes per femení i escoleta

 

Germans: Primer germà 30% de descompte, del segon en endavant 50%, sempre en la tarifa més baixa.

Competició i Femení: Entrenen i juguen partits caps de setmana de setembre a juny, excepte vacances escolars.

Escoleta: Exclusivament per a nens i nenes de P4 i P5 que s’inicien al futbol. No juguen partits. Promeses: Actualment estem en fase de reformulació d’aquesta modalitat. Us anirem informant oportunament.

 

Condicions:

 

Tots els imports pagats al club són NO REEMBORSABLES.

Les quotes mensuals són obligatòries independentment de si un jugador o jugadora pot jugar o no.

Els imports pagats en baixes de llarga durada (més de 2 mesos) es descomptaran la temporada següent.

Tot jugador o jugadora que no estigui al dia de pagaments perdrà el dret a l’entrenament i als partits. De la mateixa manera, es retirarà la llicència federativa fins que els pagaments no estiguin al dia.

Les quotes mensuals s’hauran d’abonar, abans del dia 12 de cada mes, mitjançant transferència bancària al C/C del CE Llinars indicant Nom, Cognom i Equip:

 

IBAN CE LLINARS, CAIXABANK: ES60 2100 0126 1402 0060 8978

 

- Els pagaments també es podran fer mitjançant targeta de crèdit/dèbit a l’oficina del club en horari de Secretaria.

 

Mutualitat:

 

Tots aquells jugadors i jugadores que competeixin a la Federació Catalana de Futbol (FCF) han de gestionar la seva mutualitat i afiliació federativa directament amb la FCF mitjançant la web www.futbol.cat. El Club no podrà gestionar cap fitxa fins que la Mutualitat no estigui degudament tramitada. És imprescindible que tots els jugadors i jugadores gestionin la seva mutualitat durant el mes de juliol. Cap jugador podrà començar a entrenar sense mutualitat el dia 31 d’agost.

 

Revisió Mèdica:

 

Per a poder gestionar la mutualitat és imprescindible que cada futbolista tingui el reconeixement mèdic en vigor. Aquest reconeixement mèdic té una vigència de 2 anys. Al portal del federat, hi trobareu més informació. Els jugadors o jugadores que s’inscriguin per primera vegada a la FCF, han de passar-la obligatòriament.

El CE Llinars, tenim un conveni especial amb un descompte acordat amb l’Esportiu de Llinars per a realitzar la revisió mèdica obligatòria per 23€. Cal demanar hora amb molta antelació al telèfon 938 41 15 90.

MOLT IMPORTANT: La FCF no permetrà certificats “provisionals” per tant és imprescindible la revisió mèdica en temps i forma.

(*) Els jugadors que competeixen al CEVO (Pre-Benjamí C) no necessiten revisió mèdica i la gestió de la fitxa, l’efectua directament el Club. Els jugadors que no competeixen no han de passar-la i no tenen mutualitat esportiva.

 

En breu us informarem sobre la roba esportiva obligatòria per a la propera temporada.

Aprofitem l’avinentesa per a comunicar-vos que malgrat el període d’incertesa en el qual ens trobem, tan la Federació Catalana de Futbol com la resta de Clubs estem treballant amb aquesta “nova normalitat” per poder començar la propera temporada el proper 31 d’agost amb les màximes garanties de seguretat i sanitat. Per tal és del tot necessari que les famílies seguiu tots els processos d’inscripcions, i tràmits (mutualitat, revisió mèdica, etc) per tenir-ho tot enllestit.

 

Agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

 

Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment o consulta mitjançant els canals habituals.

 

Cordialment,

Àrea Rendiment Esportiu

Junta Directiva

CE LLINARS